Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κτηματολόγιο Α.Ε.: Ανακριβή τα δημοσιεύματα περί πολύμηνης παράτασης για υποβολή δηλώσεων ακίνητης περιουσίας

4 Αύγουστου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση : Είναι απολύτως ανακριβές ότι η Κτηματολόγιο Α.Ε έχει αποφασίσει να δώσει πολύμηνη παράταση, μέχρι τα Χριστούγεννα, στην διαδικασία υποβολής δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
Κτηματολόγιο Α.Ε.: Ανακριβή τα δημοσιεύματα περί πολύμηνης παράτασης για υποβολή δηλώσεων ακίνητης περιουσίας              

Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση : Είναι απολύτως ανακριβές ότι η Κτηματολόγιο Α.Ε έχει αποφασίσει να δώσει πολύμηνη παράταση, μέχρι τα Χριστούγεννα, στην διαδικασία υποβολής δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Η πραγματικότητα είναι ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του έργου και η συμμετοχή των πολιτών είναι ικανοποιητική για την χρονική περίοδο που διανύουμε. Σημειώνουμε ότι μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας (30 Σεπτεμβρίου 2008) μεσολαβούν ακόμα δύο μήνες και όπως συμβαίνει πάντα σ αντίστοιχες διαδικασίες, αναμένετε ότι οι πολίτες θα προσέλθουν μαζικά να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Η Κτηματολόγιο Α.Ε παρακολουθεί στενά την όλη διαδικασία και παρεμβαίνει όπου χρειάζεται. Ωστόσο θεωρούμε ότι το αίτημα περί παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής, αυτή την ώρα μόνο την αναβλητικότητα εξυπηρετεί. Όσο για τις αναφορές περί «χάους» και «Βατερλό» μίας συγκεκριμένης εφημερίδας πραγματικά μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Ενδεχομένως οι «ηχηροί τίτλοι» μεσούντος του καλοκαιριού να βοηθούν κυκλοφοριακά την εφημερίδα όμως αδικούν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την υλοποίηση του Εθνικού Κτηματολογίου.  



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης