Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Σύντομες οδηγίες για ΑΔΔΥ (USB TOKEN) - Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση07/12/2017

1) Έχω παραλάβει ΑΔΔΥ αλλά έχασα το USB ΤΟΚΕΝ.


Θα αποστείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] όπου θα αναφέρετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ), θα δηλώνετε την απώλεια της συσκευής και την επιθυμία επανέκδοσης ΑΔΔΥ.
Αφού η ΗΔΙΚΑ ακυρώσει την αρχική ΑΔΔΥ που χάσατε, θα ενημερωθείτε για να προχωρήσετε σε επανυποβολή αίτησης ΑΔΔΥ.

2) Έχω παραλάβει ΑΔΔΥ αλλά ξέχασα το PIN.

Θα αποστείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] όπου θα αναφέρετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ), θα δηλώνετε την απώλεια του PIN και την επιθυμία επανέκδοσης ΑΔΔΥ.
Αφού η ΗΔΙΚΑ ακυρώσει την αρχική ΑΔΔΥ για την οποία χάσατε το PIN, θα ενημερωθείτε για να προχωρήσετε σε επανυποβολή αίτησης ΑΔΔΥ.
Κατά την παραλαβή της νέας ΑΔΔΥ, θα πρέπει να επιστρέψετε στον φάκελο την παλαιά συσκευή.

3) Επιθυμώ να υποβάλλω αίτηση ΑΔΔΥ.

Κάνετε αίτηση για ΑΔΔΥ εδώ.
Ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες εδώ.

4) Επιθυμώ να υποβάλλω αίτηση ΑΔΔΥ αλλά τα στοιχεία μου, όπως ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κινητό κτλ είναι λανθασμένα.

Δεν προχωράτε στην υποβολή αίτησης ΑΔΔΥ.
Αρχικά, θα υποβάλλετε την υπεύθυνη δήλωση αλλαγής στοιχείων που βρίσκεται εδώ.
Σημειώνεται ότι η υπεύθυνη δήλωση δεν αντικαθιστά την αίτηση ΑΔΔΥ.
Αφού η ΗΔΙΚΑ καταχωρίσει τα διορθωμένα στοιχεία, θα ενημερωθείτε για να προχωρήσετε στην υποβολή της αίτησης.
Αναλυτικές οδηγίες Παραλαβής και Εγκατάστασης ΑΔΔΥ, επιλέξτε εδώ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο