Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

28ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, τηλ. (210) 38 10 081, 38 02 923,  ΦΑΞ 33 06 776 -  ΑΘΗΝΑ
W. site:www.pol.org.gr,   Email: [email protected]

 
Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

28ο  ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ

ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ


Σε συνθήκες γενικευμένης επίθεσης των δυνάμεων του κεφαλαίου, αλλά με όπλο τη πλούσια πείρα των αγώνων, σε όλες τις πτυχές της ζωής των εργατών και των λαϊκών στρωμάτων, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιείται στην Αίθουσα «Ναπολέων Σουκατζίδη» το 28ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών.

Συνέδριο εργατικό με σαφή ταξικό προσανατολισμό,  που θα επαναβεβαιώσει  τη συμβολή των Λογιστών - Ελεγκτών στον αγώνα για την απόκρουση της επίθεσης του κεφαλαίου, της Ε.Ε., της κυβέρνησης, και θα τροφοδοτήσει με τις αποφάσεις του τη δράση των σωματείων το επόμενο δίχρονο.

Λογιστές και Ελεγκτές από όλη την Ελλάδα καταθέτουν τον προβληματισμό τους για τα συμπεράσματα της δίχρονης δράσης της Ομοσπονδίας και του ταξικού κινήματος, τις προτάσεις τους για την καλύτερη οργάνωση της πάλης.

Το Συνέδριο θα απασχολήσει η τρέχουσα πολιτική κατάσταση, τα αντεργατικά μέτρα και οι συνέπειες τους, τα ζητήματα της ανεργίας, του ασφαλιστικού, των εργασιακών σχέσεων, το δυνάμωμα της ομοσπονδίας με την ίδρυση νέων σωματείων καθώς, θα καταλήξει και το επικαιροποιημένο Σχέδιο διεκδίκησης ΣΣΕ .

Φιλοδοξία του Συνεδρίου είναι να συμβάλει με τις αποφάσεις του στο δυνάμωμα των σωματείων, στη κατεύθυνση της οργάνωσης των αγώνων σε αυτές τις συνθήκες και με βάση τις αυξημένες απαιτήσεις της ταξικής πάλης σήμερα.

Για τη Διοίκηση
 
Η Πρόεδρος
Ζαμπέτα Έλσα                                                                        

Ο Γενικός Γραμματέας
Χασιώτης Μιχάλης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο