Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΟΙΥΕ: «Κάτω τα χέρια από το απεργιακό δικαίωμα»Αθήνα, 5/12/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Η ΟΙΥΕ καταγγέλλει την εν κρυπτώ απόπειρα της Κυβέρνησης να βάλει χέρι στο απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων και μάλιστα  με τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο.

Παρά την προσωρινή απόσυρση της τροπολογίας, είναι πια φανερό ότι η Κυβέρνηση εφαρμόζει και τις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών και των εργοδοτών, συνεχίζει την ευθεία επίθεση ενάντια στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους και διαλύει το μόνο όπλο που απέμεινε στους εργαζόμενους απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των Μνημονίων. 

Το "success story" της Κυβέρνησης και το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν.

Καλούμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους να δώσουν σαφή αγωνιστική απάντηση στα σχέδια Κυβέρνησης – δανειστών - εργοδοτών και να υπερασπιστούμε το απεργιακό μας δικαίωμα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΊΑ ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ


Για την ΟΙΥΕ


Ετικέτες για αναζήτηση ΟΙΥΕ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο