Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δ. Καρέλλας: «Περίπου 4.000 δηλώσεις για το κοινωνικό μέρισμα έγιναν από άτομο που δήλωσε ως φιλοξενούμενο τον ή την σύζυγο»

5 Δεκέμβριου 2017 Σχόλια
Δ. Καρέλλας: «Περίπου 4.000 δηλώσεις για το κοινωνικό μέρισμα έγιναν από άτομο που δήλωσε ως φιλοξενούμενο τον ή την σύζυγο»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


www.stokokkino.gr

Περίπου 4.000 δηλώσεις για το κοινωνικό μέρισμα έγιναν από άτομο που δήλωσε ως φιλοξενούμενο τον ή την σύζυγο, όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Δημήτρης Καρέλλας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά, προαναγγέλλοντας απάντηση μέσω... SMS.

Στο πλαίσιο της εκτενούς συνέντευξης στην οποία παρέθεσε τις κινήσεις που γίνονται ώστε να περιληφθούν στους δικαιούχους ΑΜΕΑ που βρίσκονται εκτός συστήματος, να συμπεριληφθούν όλα τα νεογέννητα του 2017, ενώ έδωσε και διευκρινίσεις για εργαζόμενα ενήλικα τέκνα που διαμένουν ακόμη στην πατρική στέγη, ο κ. Καρέλλας αναφέρθηκε σε ένα φαινόμενο... μαζικού λάθους.
 
«Σε περίπου 4.000 αιτήσεις την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα ... τη δήλωση έκαναν οι σύζυγοι των "φιλοξενούμενων" ... μπορεί να ήταν από λάθος, μπορεί να ήταν προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να "ξεπεραστεί το σύστημα" ... ήδη το διορθώνουμε και θα ενημερωθούν με SMS ότι "παιδιά, κάντε τη σωστή δήλωση, δεν υπάρχει λόγος να μείνετε απ' έξω εξ αιτίας του λάθους που έγινε"», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: Στο Κόκκινο



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης