Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δ. Καρέλλας: «Περίπου 4.000 δηλώσεις για το κοινωνικό μέρισμα έγιναν από άτομο που δήλωσε ως φιλοξενούμενο τον ή την σύζυγο»


www.stokokkino.gr

Περίπου 4.000 δηλώσεις για το κοινωνικό μέρισμα έγιναν από άτομο που δήλωσε ως φιλοξενούμενο τον ή την σύζυγο, όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Δημήτρης Καρέλλας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά, προαναγγέλλοντας απάντηση μέσω... SMS.

Στο πλαίσιο της εκτενούς συνέντευξης στην οποία παρέθεσε τις κινήσεις που γίνονται ώστε να περιληφθούν στους δικαιούχους ΑΜΕΑ που βρίσκονται εκτός συστήματος, να συμπεριληφθούν όλα τα νεογέννητα του 2017, ενώ έδωσε και διευκρινίσεις για εργαζόμενα ενήλικα τέκνα που διαμένουν ακόμη στην πατρική στέγη, ο κ. Καρέλλας αναφέρθηκε σε ένα φαινόμενο... μαζικού λάθους.
 
«Σε περίπου 4.000 αιτήσεις την περασμένη Κυριακή και Δευτέρα ... τη δήλωση έκαναν οι σύζυγοι των "φιλοξενούμενων" ... μπορεί να ήταν από λάθος, μπορεί να ήταν προσπάθεια να βρεθεί τρόπος να "ξεπεραστεί το σύστημα" ... ήδη το διορθώνουμε και θα ενημερωθούν με SMS ότι "παιδιά, κάντε τη σωστή δήλωση, δεν υπάρχει λόγος να μείνετε απ' έξω εξ αιτίας του λάθους που έγινε"», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: Στο Κόκκινο
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο