Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δ.Ο.Π.Λ.-Φ.: Επιστολή διαμαρτυρίας - «Έχετε θυσιάσει στο βωμό της τηλεθέασης ένα ολόκληρο κλάδο»1 Δεκεμβρίου 2017

Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α Σ

Παραλήπτες:
- Τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ – Τμήμα Ενημέρωσης
- Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας

Κοινοποίηση:
- Γραφείο Προέδρου Oικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας
- Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

Με αφορμή τα συκοφαντικά και δυσφημιστικά σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη για το σύνολο του κλάδου των Λογιστών – Φοροτεχνικών, η Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών Φοροτεχνικών απευθύνεται και εγκαλεί όλους τους εμπλεκόμενους συλλόγους μας καθώς και το σύνολο των Μ.Μ.Ε στην τάξη! Ο κάθε επαγγελματίας που αμείβεται με το κομμάτι παρέχοντας πολυετή γνώση, εμπειρία, χρόνο επαγγελματικό, προσωπικό και ατελείωτες υπερωρίες στερούμενος προσωπικού και οικογενειακού χρόνου προς εξυπηρέτηση ιδιωτών και επιχειρήσεων σε μία ατελείωτη προσπάθεια ανόρθωσης και ενδυνάμωσης της πραγματικής οικονομίας ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ από κάθε δημοσιογράφο και εκλεγμένο εκπρόσωπο του κλάδου μας όταν αναφέρονται στον καθένα από εμάς.

Το κοινωνικό μέρισμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι επαγγελματίες Λογιστές – Φοροτεχνικοί στερούνται ακόμη και το δικαίωμα της απεργίας, διότι έχουμε την υποχρέωση κάθε μήνα να διεκπεραιώνουμε πληθώρα υποχρεώσεων πολλές φορές χωρίς αμοιβή και μάλιστα επιβαρυνόμενοι με έξοδα για τα οποία δεν πληρωνόμαστε φυσικά ούτε εγκαίρως.

Ούτε μισθωτοί είμαστε, ούτε συνταξιούχοι αλλά μαχόμενοι επιστήμονες.

Θα μας βρείτε μπροστά σας σε κάθε ανάλογη περίπτωση, και απαιτούμε δημόσια συγγνώμη τόσο από τον κύριο Παπαδάκη όσο και από τον συνάδελφο κ.Παναγιώτη Παντελή που γίνεται συμμέτοχος στη δημοσιογραφική τραγωδία χωρίς να υπερασπίζεται τον κλάδο που υπηρετεί τόσα χρόνια.

Έχετε θυσιάσει στο βωμό της τηλεθέασης ένα ολόκληρο κλάδο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από το σύνολο των εκλεγμένων εκπροσώπων μας στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στους συλλόγους μας σε όλη την επικράτεια αλλά και από την Α.Α.Δ.Ε να προστατέψει τον κλάδο μας από τον εξευτελισμό κατοχυρώνοντας το ανεξάρτητο επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτεχνικού με ηλεκτρονική υπογραφή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ώστε να μη γίνεται πλέον κανένας εμπαιγμός και να μην παριστάνουν τους ειδήμονες οι μη επαγγελματίες του κλάδου.

Διαδικτυακή Ομάδα Παρέμβασης Λογιστών - Φοροτεχνικών
O browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο