Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Eως την 1η Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι ενοποιήσεις Ταμείων

Μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των ενοποιήσεων των Ταμείων, δήλωσε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

Eως την 1η Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι ενοποιήσεις Ταμείων              

 
Μέχρι την 1η Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των ενοποιήσεων των Ταμείων, δήλωσε η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή.

Oπως επισήμανε, οι πρώτες εντάξεις έγιναν, οι δεύτερες εντάξεις θα λειτουργήσουν από την 1η Αυγούστου και την 1η Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των ενοποιήσεων. «Δεν θα χάσουμε ούτε μέρα από το χρονοδιάγραμμα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η υπουργός Απασχόλησης.

Η κ. Πετραλιά ανέφερε ακόμη πως ένα μεγάλο μέρος από τα ευρωπαϊκά κονδύλια του 2007-2013 απευθύνεται σε ενεργητικές πολιτικές, για στήριξη των αδυνάμων και ανάπτυξη της απασχόλησης. Σε αυτή τη δύσκολη διεθνή συγκυρία ξεκινάμε μια κοινωνική πολιτική που να στηρίζει κάθε πολίτη, σημείωσε.

Παράλληλα, η υπουργός Απασχόλησης ανακοίνωσε ότι από 1ης Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει πρόγραμμα φύλαξης βρεφών και νηπίων για εργαζόμενες μητέρες, για μητέρες χωρίς σταθερή δουλειά, για μητέρες με παιδιά με αναπηρία και μονογονεϊκές οικογένειες.

Oσον αφορά τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, η υπουργός Απασχόλησης επεσήμανε ότι η αρμόδια Επιτροπή δεν έχει ολοκληρώσει το έργο της. «Θα είμαστε σε θέση, πολύ σύντομα να κάνουμε τις ανακοινώσεις. Θα έλεγα ότι το 80% του έργου της Επιτροπής έχει καλυφθεί», δήλωσε.

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παρατυπίες στον ΟΕΚ, η κ. Πετραλιά δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει μια διαδικασία και υπογράμμισε πως «σε κάθε περίπτωση η θέση μας είναι όλα στον εισαγγελέα».

Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο