Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΣΥΔΙΚ: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης και ΔΣ του Συλλόγου Δικηγόρων του Κτηματολογίου για αποχή από 14/11/2017 έως και 16/11/2017ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ (ΣΥΔΙΚ)


Αναρτώνται το πρακτικό της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου των Δικηγόρων του Κτηματολογίου ΑΕ καθώς και η απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, για στοχευμένη αποχή των Δικηγόρων του Κτηματολογίου ΑΕ από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 έως και την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017.


Ανακοίνωση της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων

Αποχή των συναδέλφων μας στο Κτηματολόγιο

Αποχή από τα καθήκοντά τους από 14 έως 16/11/2017 αποφάσισαν οι συνάδελφοί μας της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε. για τους γνωστούς λόγους (απόπειρα υπαλληλοποίησης) που είχαμε επισημάνει προ ημερών, εδώ.
Η σχετική απόφαση ελήφθη με αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δικηγόρων Κτηματολογίου.
Η Ένωση Εμμίσθων Δικηγόρων από την πρώτη στιγμή που της κοινοποιήθηκε το σχετικό πρόβλημα είναι στο πλευρό των συναδέλφων και έχει αποστείλει σχετικές επιστολές στους αρμοδίους Υπουργούς.
Παράλληλα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις δίκαιες και νόμιμες  αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του ΣΥΔΙΚ και καλούμε τους οικείους Δικηγορικούς Συλλόγους για τις δικές τους ενέργειες!
Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση, η πρωτοφανής απόπειρα υπαλληλοποίησης δεκάδων εμμίσθων δικηγόρων να λάβει σάρκα και οστά και μάλιστα υπό καθεστώς απειλής απόλυσης!
Απαιτούμε από τους υπευθύνους να αποσύρουν άμεσα την προσβλητική προς το λειτούργημα των δικηγόρων διάταξη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο