Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Από Σεπτέμβρη οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την οικονομία

Συνεργασία διάρκειας μιάμισης ώρας είχε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από Σεπτέμβρη οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την οικονομία
 Θα στοχεύουν στη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από τη διεθνή οικονομική κρίση.
Συνεργασία διάρκειας μιάμισης ώρας είχε ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Αλογοσκούφης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, είπε ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό για τους τρόπους αντιμετώπισης της διεθνούς οικονομικής κατάστασης και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει η κυβέρνηση από το Σεπτέμβριο και μετά, «προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι και η αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας θα διατηρηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό και η αύξηση της απασχόλησης, και η καλή κατάσταση που έχουμε αναφορικά με τη μείωση της ανεργίας τα τελευταία χρόνια, αλλά και η αντιμετώπιση του πληθωρισμού».

Ο κ. Αλογοσκούφης είπε ότι οι πρωτοβουλίες θα στοχεύουν στη στήριξη των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από τη διεθνή οικονομική κρίση. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περνάμε μια δύσκολη συγκυρία διεθνώς, και η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου αυτή η δύσκολη συγκυρία να περάσει με τις μικρότερες δυνατές επιπτώσεις για την Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Αλογοσκούφης.

Πηγή Καθημερινή.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο