Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γραφεία Κτηματογράφησης για τον Δήμο Αθηναίων

Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Αθήνα, 8 Ιουλίου 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Γραφεία Κτηματογράφησης για τον Δήμο Αθηναίων

Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε. εκδόθηκε
η ακόλουθη ανακοίνωση:

Για την υποβολή δηλώσεων για ακίνητα που βρίσκονται στο Δήμο Αθηναίων λειτουργούν συνολικά έξι Γραφεία Κτηματογράφησης :

-Κεντρική Αγορά Αθήνας (Ευριπίδου 19)
-Γουδή (Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, κοντά στο Θέατρο BADMINTON)-
-Φάληρο, Ολυμπιακό Συγκρότημα (Γυάλινο Κτίριο δυτικά του Τάε Κβο το)
-Πλατεία Κυψέλης (Κυψέλης 94, πρώην Γυμναστήριο)
-Πλατεία Μαβίλη (Τιμολέοντος Βάσσου 11-13, κτίριο ΥΠΕΧΩΔΕ/ΟΚΧΕ)
-Σύνταγμα, Σταθμός Μετρό (εκθεσιακός χώρος της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ)

Παρακαλούμε, λοιπόν, τους πολίτες για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να μην επιλέγουν μόνο το Γραφείο στο Μετρό του Συντάγματος, γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι αναπόφευκτο να δημιουργείται συνωστισμός και μεγάλη αναμονή.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο