Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Ξεκινούν οι πληρωμές από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ για τους σεισμούς που έπληξαν τις νήσους Χίο και Λέσβο τον Ιούνιο 2017Aυτή την εβδομάδα, η Ελλάδα πρόκειται να λάβει μια πρώτη πληρωμή ύψους 135.912 ευρώ από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ, μετά από σεισμούς που έπληξαν τις νήσους Χίο και Λέσβο τον Ιούνιο 2017. Η προκαταβολή αυτή υπολογίστηκε με βάση την προκαταρκτική εκτίμηση της άμεσης ζημίας στην αίτηση που ελήφθη από τις ελληνικές αρχές την 1η Σεπτεμβρίου, η οποία διαπίστωσε ότι η χρηματοδοτική συνεισφορά του ΤΑΕΕ ήταν πιθανό να ανέλθει σε 1,35 εκατ. Ευρώ. Σύμφωνα με τους κανόνες του ταμείου, η προκαταβολή ανέρχεται στο 10% του ποσού αυτού. Αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της αίτησης, η Επιτροπή θα προτείνει οριστικό ποσό ενίσχυσης, το οποίο θα εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο