Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γ. Αλογοσκούφης: Tον Οκτώβριο ο δεύτερος κύκλος μεταρρυθμίσεων

Στις Βρυξέλλες, στις 15 Οκτωβρίου, στοχεύει η ελληνική κυβέρνηση να έχει υποβάλει τον δεύτερο τριετή κύκλο μεταρρυθμίσεων, σημείωσε το πρωί ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων 2008-10.

Γ. Αλογοσκούφης: Tον Οκτώβριο ο δεύτερος κύκλος μεταρρυθμίσεων


Στις Βρυξέλλες, στις 15 Οκτωβρίου, στοχεύει η ελληνική κυβέρνηση  να έχει υποβάλει τον δεύτερο τριετή κύκλο μεταρρυθμίσεων, σημείωσε  το πρωί ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  σχετικά με το Εθνικό Πρόγραμμα Μεταρρυθμίσεων 2008-10.

Σε ό,τι αφορά στη στήριξη των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού, που πλήττονται δυσανάλογα από τις συνέπειες της διεθνούς οικονομικής κρίσης ο κ. Αλογοσκούφης επανέλαβε ότι το ταμείο για την αντιμετώπιση της φτώχειας θα ενεργοποιηθεί το φθινόπωρο.

 Ο υπουργός Οικονομίας  τόνισε ότι η παγκόσμια οικονομία διέρχεται μία από τις κρισιμότερες φάσεις των τελευταίων δεκαετιών και πρόσθεσε ότι όλα τα στοιχεία που βλέπουν το φως για τις οικονομικές εξελίξεις στην Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο δεν είναι ευχάριστα.

«Κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να μιλούν για το φάντασμα του στασιμοπληθωρισμού το οποίο για ακόμη μια φορά απειλεί την παγκόσμια οικονομία», ανέφερε.

Πηγή Ημερησία

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο