Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Στις 30 και 31 Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και αντιπροσώπων για την ΠΟΕ-ΔΟΥΑθήνα 18 Οκτωβρίου 2017
Αρ.Πρωτ.:998

ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΠΡΟΣ: 1) ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠ.ΟΙΚ. ΚΑΙ ΑΑΔΕ ΝΟΜΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
2) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΩΝ)

ΘΕΜΑ: Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. και αντιπροσώπων για την ΠΟΕ-ΔΟΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

1. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στις 30 και 31 Οκτωβρίου 2017 σε χώρο του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ. Ν.ΦΑΛΗΡΟ χώρος Περιστυλίου - ισόγειο).

2. Δικαίωμα ψήφου έχουν ΜΟΝΟΝ τα μέλη του Συλλόγου μας.

3. Κάθε μέλος για να ψηφίσει θα πρέπει να φέρει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαζί του:

I. Το βιβλιάριο Υγείας (σε περίπτωση απώλειας ή μη έκδοσης, απαραίτητη η σχετική βεβαίωση του Δ/ντη του ότι είναι εν ενεργεία υπάλληλος)

II. Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

4. Η ψηφοφορία θα γίνει ως εξής: ΔΕΥΤΕΡΑ 30.10.2017 και ΤΡΙΤΗ 31.10.2017 από 9:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ.

5. Οι υποψήφιοι δικαιούνται να απουσιάζουν από την υπηρεσία τους, εφόσον το επιθυμούν, για να παρευρίσκονται στον χώρο των αρχαιρεσιών και τις δύο ημέρες της ψηφοφορίας.

6. Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών να συμβάλλουν στην ομαλή ροή προσέλευσης των συναδέλφων στις αρχαιρεσίες, ούτως ώστε και οι υπηρεσίες να λειτουργήσουν ομαλά αλλά και να αποφευχθεί ενδεχόμενη ταλαιπωρία αυτών αλλά και των εφορευτικών επιτροπών, από την άνιση προσέλευση μεταξύ των δύο ημερών.

7. Στα τοπικά εκλογικά κέντρα ΣΥΡΟΥ και ΝΑΞΟΥ οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν ΜΟΝΟ την 31.10.2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ.

Σημειώνεται ότι την ημέρα κατά την οποία θα ψηφίσουν οι συνάδελφοι, θα απουσιάζουν από την υπηρεσία τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι την 23η Οκτωβρίου 2017 και μέχρι ώρα 20:00.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΤΟΝΙΑ
ΣΤΑΘΑΚΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΚΟΡΜΠΗ ΖΩΗ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο