Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Διοργάνωση επαναληπτικών σεμιναρίων στον νόμο του Εξωδικαστικού Μηχανισμού (Ν. 4469/2017)http://www.keyd.gov.gr

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους σας ενημερώνει ότι διοργανώνει επαναληπτική εκπαίδευση μέσω τηλεδιάσκεψης στο Αμφιθέατρο της Γ.Γ.Π.Σ., Θεσσαλονίκης και Χανδρή 1, Μοσχάτο, στις 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρες από 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου (9 π.μ. – 3 μ.μ.) είναι επανάληψη αυτού που είχε πραγματοποιηθεί στις 28/7/2017, θα ξεκινήσει με την ανάλυση του Ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις» και θα συνεχιστεί με την παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Στο δεύτερο μέρος του Σεμιναρίου (3 μ.μ. – 5 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με Συντονιστές που τους έχουν ανατεθεί αιτήσεις.

Επιπλέον, για τους ενδιαφερόμενους εκτός Περιφέρειας Αττικής, οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των αιθουσών, στις ακόλουθες πόλεις και ώρες ως κάτωθι:

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Θεσσαλονίκη (Αίθουσα Καθηγητού Ρωσσίδη 11 και Τάκη Οικονομίδη 1), ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Περιφέρεια Ηπείρου
Ιωάννινα (Πλατεία Πύρρου 1 –Ιωάννινα), ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Κέρκυρα (Σαμάρα 13-Ισόγειο Παλαιάς Νομαρχίας), ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδος
Λαμία (Λ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ 2), ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Κοζάνη (Δημοκρατίας 27), ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Περιφέρεια Πελοποννήσου
Τρίπολη (Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου 1), ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

 Ρόδος (Πλ. Ελευθερίας 1-Διοικητήριο), ώρες 9:00 π.μ. έως 3:30 μ.μ.

Περιφέρεια Κρήτης
Χανιά  (Πλ. Ελευθερίας 1-  2ος όροφος- αίθουσα 20 ), ώρες 9 π.μ. έως 5 μ.μ.
Ηράκλειο (Πλ. Κουντουριώτη-Πρώην Περιφέρεια -Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων), ώρες 9:00 π.μ. έως 5:00 μ.μ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο