Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τσακαλώτος - Αξίζει τον κόπο αντί να κόψουμε συντάξεις, ή να αυξήσουμε τους φόρους, να μαζέψουμε κάποια χρήματα από τα παιγνιομηχανήματα.

Τσακαλώτος - Αξίζει τον κόπο αντί να κόψουμε συντάξεις, ή να αυξήσουμε τους φόρους, να μαζέψουμε κάποια χρήματα από τα παιγνιομηχανήματα.
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Έως τα Χριστούγεννα θα έχουν κατατεθεί δύο ακόμα νομοσχέδια με τα οποία θα ρυθμίζεται πλήρως όλη η αγορά παιγνίων, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της βουλής και ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο για τα καζίνο και κι ένα ακόμη για το ιντερνετικό στοίχημα.

Ο κ. Τσακαλώτος, ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα της συνολικής ρύθμισης της αγοράς των παιγνίων στη χώρα την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, στην οποία την Παρασκευή εισήχθη προς επεξεργασία το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, και εκτίμησε ότι τα έσοδα που θα αποκομίσει το ελληνικό Δημόσιο από τον φόρο 30% επί του GGR (Gross Gaming Revenue/Μεικτά κέρδη παιχνιδιού) στα παιγνιομηχανήματα, θα φτάσουν μέχρι 300 εκατ. ευρώ το χρόνο, όταν θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία τα VLTs (Video Lottery Terminal- «φρουτάκια»). Για το τρέχον έτος ο κ. Τσακαλώτος υπολογίζει τα έσοδα να είναι περίπου 10 εκατ. ευρώ και του χρόνου να φτάσουν τα 100 εκατ. ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός «αξίζει τον κόπο αντί να κόψουμε συντάξεις, ή να αυξήσουμε τους φόρους, να μαζέψουμε κάποια χρήματα από τα παιγνιομηχανήματα».

Δείτε το σχετικό video





Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης