Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Το λογιστικό γραφείο του αύριο… σήμερα!» - Ημερίδες της Data Communication σε όλη την Ελλάδα

17 Οκτώβριου 2017 Σχόλια
«Το λογιστικό γραφείο του αύριο… σήμερα!» - Ημερίδες της Data Communication σε όλη την Ελλάδα
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά


Δελτίο Τύπου 

17 Οκτωβρίου 2017

«Το λογιστικό γραφείο του Αύριο… Σήμερα!»
Ημερίδες της Data Communication σε όλη την Ελλάδα


Με μεγάλη συμμετοχή λογιστών ξεκίνησαν και φέτος, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, από τη Χαλκίδα, τη Λαμία, τον Βόλο, την Καρδίτσα και τη Λάρισα, οι ημερίδες παρουσίασης των καινοτόμων λύσεων της Data Communication, που διαμορφώνουν το λογιστικό γραφείο του σήμερα στα πρότυπα του αύριο.

Στόχος της εταιρείας είναι η αυτοματοποίηση των εργασιών του λογιστικού γραφείου μέσα από τη χρήση εξελιγμένων εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας και την παροχή σημαντικών νέων δυνατοτήτων για το χρήστη.

Με τίτλο «Το λογιστικό γραφείο του Αύριο… Σήμερα», ο φετινός κύκλος ημερίδων προσελκύει από την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων εκατοντάδες λογιστές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν τις πρωτοποριακές λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας της Data Communication που θα τους επιτρέψουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους και να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τη βραβευμένη υπηρεσία DC Scan4you, που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία για τα λογιστικά γραφεία. Με ένα απλό σκανάρισμα των παραστατικών, το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης και δημιουργεί αυτόματα τις λογιστικές εγγραφές, εκμηδενίζοντας τα λάθη πληκτρολόγησης και τους εκτεταμένους ελέγχους των καταχωρήσεων, αφού εγγυάται 100% επιτυχή αναγνώριση των ψηφιοποιημένων παραστατικών. Παράλληλα, πραγματοποιεί ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών.

Επιπρόσθετα, γίνεται αναφορά στη λύση DC Link4all, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία RBS και προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα σύνδεσης των λογιστικών γραφείων με τα ταμειακά συστήματα των πελατών τους και την αυτόματη ενημέρωση των λογιστικών εγγραφών, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητά τους στο μέγιστο.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή των ημερίδων, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων της εταιρείας, αποτελεί η Βράβευση των Πελατών και των Συνεργατών που εμπιστεύονται την Data Communication για περισσότερα από 20 χρόνια. Μία στιγμή, την οποία οι τιμώμενοι, καθώς και οι λοιποί παρευρισκόμενοι, υποδέχονται με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication, κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, δήλωσε σχετικά: «Το μέλλον είναι συναρπαστικό. Και εμείς με τις καινοτόμες ιδέες μας, τα πρωτοποριακά προϊόντα και την άριστη εξυπηρέτησή μας θα είμαστε εκεί. Αξιοποιούμε την υψηλότερη τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να απαντάμε σε ουσιαστικές ανάγκες της λογιστικής κοινότητας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί ήδη τα αποτελέσματα και η ζήτηση των προϊόντων μας ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας»

Υποστηρικτές των ημερίδων είναι οι εταιρείες: Microsoft, Fujitsu και RBS. Το πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερίδων ανακοινώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με επόμενες στάσεις σε Πάτρα, Καλαμάτα και Σπάρτη στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου, αντίστοιχα.

Λίγα λόγια για την Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987 και περισσότερες από 40 .000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 21.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 140 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης