Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

3μηνη παράταση για το Κτηματολόγιο ζητάει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Την παράταση της 3μηνης προθεσμίας για την υποβολή των δηλώσεων για το Κτηματολόγιο, ζητεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, καλώντας την κυβέρνηση να εκδώσει άμεσα σχετική ανακοίνωση, μέσω του ΥΠΕΧΩΔΕ και της «Κτηματολόγιο ΑΕ».

3μηνη παράταση για το Κτηματολόγιο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Την παράταση της 3μηνης προθεσμίας για την υποβολή των δηλώσεων για το Κτηματολόγιο, ζητεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών, καλώντας την κυβέρνηση να εκδώσει άμεσα σχετική ανακοίνωση, μέσω του ΥΠΕΧΩΔΕ και της «Κτηματολόγιο ΑΕ».


Ο ΔΣΑ υπογραμμίζει ότι η παράταση είναι αναγκαία για να αποφευχθεί ο πανικός, ο συνωστισμός χιλιάδων ανθρώπων, ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας, που μόνο λύπη προκαλεί και παραπέμπει σε τριτοκοσμικές συνθήκες.

Παράλληλα επισημαίνει ότι αποτελεί πρώτιστη υποχρέωση της πολιτείας να εξυπηρετήσει και να ενημερώσει τους πολίτες για όλη τη διαδικασία και τη σύνταξη των δηλώσεων για τις νέες κτηματογραφήσεις.

Πάντως ο ΔΣΑ, παρ όλο που δεν αποτελεί δική του υποχρέωση -όπως υπογραμμίζει- οργανώνει ανοιχτές εκδηλώσεις στις 3 και 7 Ιουλίου στα γραφεία του με ειδικούς ομιλητές, ώστε πολίτες και δικηγόροι να ενημερωθούν σχετικά με το Κτηματολόγιο.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο