Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ο Γ. Χριστόπουλος στην ΕΡΤ για τις έμμεσες τεχνικές ελέγχουΟ Γιώργος Χριστόπουλος στην ΕΡΤ (εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» με τον Θάνο Σιαφάκα και τη Νίνα Κασιμάτη): Για άλλα θέματα είχε προγραμματιστεί να συζητήσουν με τον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη και αλλού τους πήγε η επικαιρότητα... Ο λόγος για τις νέες εντολές φορολογικών ελέγχων με βάση τις λεγόμενες «έμμεσες τεχνικές ελέγχου» (σημ. θέμα για το οποίο στη φετινή έκδοση του βιβλίου του «Ραντεβού με την Εφορία», ο Γιώργος Χριστόπουλος δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει αναλύοντας την ενότητα εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα.

Δείτε το σχετικό video:

 


Ο έγκριτος φοροτεχνικός τόνισε επίσης την σημαντική τροποποίηση σχετικά με τον υπολογισμό της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στις περιπτώσεις που το τεκμαρτό εισόδημα καλύπτεται από ανάλωση κεφαλαίου.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι οι φορολογούμενοι έχουν την δυνατότητα να αξιώσουν την τυχόν αχρεωστήτως καταβληθείσα εισφορά αλληλεγγύης για τα φορολογικά έτη 2015 και 2014. [Δείτε το σχετικό άρθρο του κόμβου που περιγράφει την διαδικασία]


Ετικέτες για αναζήτηση έλεγχος έμμεσες


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο