Ειδήσεις Τα Briefing του κόμβου

Το briefing της ημέρας - Διακοπή επιχείρησης χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης, εκπομπή για τον εξωδικαστικό κ.ά. (11.10.2017)Ουδείς υποχρεούται εις τα αδύνατα - Συνδικαλιστής απαίτησε αποδοχές αδείας ενώ έλειπε σε συνδικαλιστική άδεια μακράς διαρκείας

ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή διαθεσιμότητας υπηρεσιών λόγω τεχνικών εργασιών

Διακοπή επιχείρησης χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία εκκαθάρισης. Πως θα ενεργοποιηθεί ξανά ο ΑΦΜ

Α. Πετρόπουλος: «Στόχος η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών - Επέκταση αναγνώρισης ασφαλιστικού χρόνου από επίσχεση εργασίας σε έως και 5 μήνες»

Α. Παπανάτσιου: «Την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί επεξεργάζεται η κυβέρνηση»

On line σεμινάριο για το ασφαλιστικό - Όλες οι νέες αλλαγές και το ισχύον πλαίσιοΤα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο