Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Πρόσκληση για εγγραφή ενδιαφερομένων Εργοληπτών και Μελετητών στους υπό διαμόρφωση καταλόγους, του άρθρου 118 παρ. 5 του ν. 4412/2016, της ΕΚΧΑ Α.Ε.http://www.ktimatologio.gr

Η ΕΚΧΑ Α.Ε. προκειμένου να προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγων ενδιαφερομένων ανά κατηγορίες έργων μελετών παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών με τη διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης, μέσω δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης για το έτος 2017, καλεί τους ενδιαφερόμενους εργολήπτες ή μελετητές που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στους υπό διαμόρφωση καταλόγους του άρθρου 118 παρ. 5 του Ν. 4412/2016 για την επιλογή αναδόχων σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΡΓΩΝ

1. Οικοδομικά
2. Υδραυλικά
3. Ηλεκτρομηχανολογικά
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΕΤΩΝ

1.  Αρχιτεκτονικές μελέτες κτιριακών έργων (κατ. Μελέτης 06)
2.  Στατικές μελέτες (κατ. Μελέτης 08)
3.  Μελέτες μηχανολογικές, ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές (κατ. Μελέτης 09)
4.  Μελέτες υδραυλικών έργων (κατ. Μελέτης 13)
5.  Ενεργειακές μελέτες (κατ. Μελέτης 14)
6.  Μελέτες Πληροφορικής και Δικτύων (κατ. Μελέτης 28)
7.  Μελέτες τοπογραφίας (κατ. Μελέτης 16)
 
να υποβάλουν σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση στο Πρωτόκολλο της ΕΚΧΑ ΑΕ (Μεσογείων 288, 15562 Χολαργός) σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ», έως την Τετάρτη 01/11/2017 και ώρα 13:00μ.μ. Στην περίπτωση αποστολής της αίτησης με συστημένη επιστολή ή courier, διευκρινίζεται ότι οι υποψήφιοι φέρουν ακέραια την ευθύνη της έγκαιρης παραλαβής της από την ΕΚΧΑ Α.Ε., δεδομένου ότι πρέπει να έχει παραληφθεί από την  ΕΚΧΑ  Α.Ε. μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο πτυχίου ΜΕΕΠ ή Νομαρχιακού μητρώου ή μελετητικό πτυχίο για τις αντίστοιχες κατηγορίες μελετών (εν ισχύ).

Τα έργα και οι μελέτες που θα ανατεθούν με την παρούσα διαδικασία αφορούν στο σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας.
 
Για την EKXA Α.Ε.

Κωνσταντίνος Αγρογιάννης
Διευθυντής Διεύθυνσης Οικονομικού
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο