Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Διπλή φορολόγηση: Το Συμβούλιο εγκρίνει νέο σύστημα επίλυσης διαφορώνΣτις 10 Οκτωβρίου 2017, το Συμβούλιο ενέκρινε νέο σύστημα επίλυσης διαφορών διπλής φορολόγησης μεταξύ των κρατών μελών.

Η οδηγία ενισχύει τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται για την επίλυση διαφορών που προκύπτουν από την ερμηνεία των συμφωνιών για την εξάλειψη της διπλής φορολόγησης.

«Αυτό το νέο σύστημα αποτελεί σημαντική βελτίωση. Θα ενθαρρύνει τις επενδύσεις με τη δημιουργία ενός πιο ευνοϊκού φορολογικού περιβάλλοντος και τη μείωση του κόστους των επιχειρήσεων» δήλωσε ο κ.Toomas Tõniste, Υπουργός Οικονομικών της Εσθονίας, η οποία ασκεί την Προεδρία του Συμβουλίου το τρέχον εξάμηνο.

Η οδηγία εγκρίθηκε κατά τη σύνοδο του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών Θεμάτων, χωρίς συζήτηση, κατόπιν συμφωνίας κατά τη σύνοδο του Συμβουλίου στις 23 Μαΐου 2017.


Ετικέτες για αναζήτηση διπλή φορολόγηση


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο