Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

«Η Data Communication γιόρτασε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών»Δελτίο Τύπου

09 Οκτωβρίου 2017

Η Data Communication γιόρτασε την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

H Data Communication συμμετείχε, από τις 2 έως τις 7 Οκτωβρίου 2017, με σειρά δράσεων εσωτερικά, τόσο στο κεντρικό της κατάστημα, στην Αθήνα, όσο και στα υποκαταστήματά της, σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π.).

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία πληροφορικής συμμετείχε με μία σειρά δράσεων ενημέρωσης και αφύπνισης των ανθρώπων της, πανελλαδικά, στις αρχές εξυπηρέτησης των πελατών, στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της καθημερινής επικοινωνίας τους τόσο με τον εξωτερικό όσο και με τον εσωτερικό τους πελάτη. Οι δράσεις κορυφώθηκαν με την ανακοίνωση των καλύτερων προσωπικών ιστοριών - success stories - εξυπηρέτησης πελατών των εργαζομένων της Data Communication, απογειώνοντας το κλείσιμο της εβδομάδας με τη βράβευση της καλύτερης όλων, μέσα από ψηφοφορία των υπαλλήλων.

Να σημειωθεί ότι η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αφορά σε έναν διεθνή θεσμό, που εορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη.

Η Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, Ζωή Δουζένη, δήλωσε σχετικά: «Εδώ και 30 χρόνια στην Data Communication το όραμά μας είναι να βρισκόμαστε τόσο κοντά στον πελάτη, ώστε να προσφέρουμε λύσεις στις ανάγκες του, πριν ακόμη τις συνειδητοποιήσει. Βραβευμένοι για την εξυπηρέτησή μας, καθημερινά προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση, ο καθένας από το ρόλο του, συναλλασσόμενοι με πελάτες, συνεργάτες και συναδέλφους. Η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτέλεσε ακόμη μία ευκαιρία για εμάς να στηρίξουμε τους ανθρώπους μας και να τους ευχαριστήσουμε για το καθημερινό τους έργο και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες μας».

Λίγα λόγια για την Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 140 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Μαρία Καραλή, τηλ. 211 1080 043, 6973054225, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο