Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

4th Athens Law Forum on TaxationΗ PALLADIAN διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ. Το συνέδριο, το οποίο θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, στο Ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA. Ώρα προσέλευσης: 09:00.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το 4rth ATHENS LAW FORUM ON TAXATION θα επικεντρωθεί στο ρόλο της Α.Α.Δ.Ε. υπό τη νέα δομή της, στη συμβολή της τεχνολογίας για την πάταξη της φοροδιαφυγής και στις εσωτερικές και διεθνείς εξελίξεις στο χώρο της φορολογίας.
 
Επιβεβαιωμένοι Ομιλητές

Γεώργιος Πιτσιλής, Διοικητής - Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)

Professor Christiana HJI Panayi, Chair in Tax Law - Queen Mary University of London & Tutor for the ADIT - Altium Training Greece

Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Επιχειρηματίας, Αντιπρόεδρος - ΔΡΑΣΗ, Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας Ν.Δ.

Ανδρέας Δρυμιώτης, Business Consultant & Αρθρογράφος - Καθημερινή της Κυριακής

Γιώργος Κεραμεύς, Διαχειριστής Εταίρος - Κεραμεύς, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία (KPP LAW)

Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας, Πρόεδρος - Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Καλομοίρα Κωτσαλά, Νομικός Σύμβουλος εξειδικευμένος στο Φορολογικό Δίκαιο

Γεώργος Σ. Μαυραγάνης, Δικηγόρος -  MKlegal Δικηγορικά γραφεία Μαυραγάνης – Κουτνατζής & Συνεργάτες, Πρώην Υφυπουργός Οικονομικών

Βασιλική Π. Μιχαλοπούλου,  Senior Associate - Σταυρόπουλος & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία

Γιώργος Μυλωνογιάννης, Senior Partner – Fortsakis, Diakopoulos, Mylonogiannis & Associates (FDMA) Law Firm

Αντώνης Μουζάκης, Λογιστής – Φοροτεχνικός, Μέλος Δ.Σ. – Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)

Στέλιος Πέτσας, Σύμβουλος Δημοσιονομικής Πολιτικής του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη

Δημήτρης Τσαγκάρης, Οικονομολόγος ΜΑ - Λογιστής Α', Διευθύνων Σύμβουλος FAO ECONOMICS AE, Σύμβουλος Έκδοσης Περιοδικού ΛΟΓΙΣΤΗΣ, Μέλος Επιστημονικής Ομάδας TAXHEAVEN
 
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ I
Α.Α.Δ.Ε. – ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV
ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
 
Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ

Για να δείτε τον απολογισμό του 3rd Athens Law Forum on Taxation, παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ ή επικοινωνήστε με:
 
Γρηγόρη Λεωνίδη
ΜAΝΑGING PARTNER
Τηλ.: 210-3392321 
Κιν.: 6979-982965
[email protected]
 
Χριστίνα Δρίτσα
CONFERENCES MANAGER
Τηλ.: 210-3392321
Κιν.: 6948-681515
[email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο