Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ελεγχοι για το Παράνομο στοίχημα στο διαδίκτυο από την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών.

Στο πλαίσιο της αποστολής της για την αντιμετώπιση διενέργειας του παράνομου στοιχήματος στην Ελλάδα, η Υπ.Ε.Ε. (Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών) στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ΟΠΑΠ, πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με την προώθηση και τη διαφήμιση αλλοδαπών εταιρειών διαδικτυακού στοιχηματισμού, μέσω ιστοσελίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.

Ελεγχοι  για το Παράνομο στοίχημα στο διαδίκτυο από την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών. 

Δελτίο Τύπου 23 Ιουνίου 2008
 
Στο πλαίσιο της αποστολής της για την αντιμετώπιση διενέργειας του παράνομου στοιχήματος στην Ελλάδα, η  Υπ.Ε.Ε. (Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών) στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ΟΠΑΠ, πραγματοποίησε έρευνα σχετικά με την προώθηση και τη διαφήμιση αλλοδαπών εταιρειών διαδικτυακού στοιχηματισμού, μέσω ιστοσελίδων και ραδιοφωνικών σταθμών.

Από την έρευνα προέκυψαν στοιχεία σχετικά με την μετάδοση και προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων των ανωτέρω εταιρειών από 19 ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας, και δικτυακές τοποθεσίες. Τη διαφημιστική προώθηση των μηνυμάτων αυτών είχαν αναλάβει 5 διαφημιστικές εταιρείες με έδρα την Αθήνα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έχουν ήδη διαβιβασθεί αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο