Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΦΕΕΘ - ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Από 17/6/2008 ξεκίνησε η διαδικασία κτηματογράφησης σε 107 νέες περιοχές των νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης και στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας που δεν είχαν ενταχθεί στο κτηματολόγιο.

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ


Νέα της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.
ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 12 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666
www.efeeth.gr, e-mail: [email protected]


ΠΡΟΣ
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.
ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 288
ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Θεσσαλονίκη 19-6-2008

ΚΟΙΝ:

1) ΥΠΟΥΡΓΟ Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. κ. Γ. ΣΟΥΦΛΙΑ
2) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
3) Μ.Μ.Ε.

 
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
 

Από 17/6/2008 ξεκίνησε η διαδικασία κτηματογράφησης σε 107 νέες περιοχές των νομών Αττικής, Θεσσαλονίκης και στις πρωτεύουσες των νομών όλης της χώρας που δεν είχαν ενταχθεί στο κτηματολόγιο.

Οι πολίτες που διαθέτουν ακίνητη περιουσία σΆ αυτές τις περιοχές, καλούνται να τη δηλώσουν από 17/6/2008 μέχρι 30/9/2008.

Μεταξύ των τρόπων υποβολής των δηλώσεων, σχεδιάστηκε από εσάς και η υπηρεσία ηλεκτρονικής υποβολής μέσω internet, μια διαδικασία που είναι γρήγορη και αποβλέπει στην αποφυγή συνωστισμού, ταλαιπωρίας και σπατάλης παραγωγικών ωρών για τους πολίτες.

Για να χρησιμοποιηθεί όμως η υπηρεσία αυτή, χρειάζεται ο κάθε πολίτης να διαθέτει προσωπικό e-mail, κάτι που στη χώρα μας διαθέτουν ελάχιστοι και ίσως οι περισσότεροι να μην είναι ιδιοκτήτες ακινήτων.

Επίσης τα Φοροτεχνικά-Λογιστικά γραφεία στα οποία απευθύνονται οι περισσότεροι πολίτες για να συντάξουν και να υποβάλλουν μέσω του internet τις δηλώσεις του κτηματολογίου, δεν μπορούν να το κάνουν, διότι με το e-mail του γραφείου τους δεν μπορούν να εγγράψουν τους πελάτες τους στο σύστημα και να πάρουν τους σχετικούς κωδικούς πρόσβασης, αφού το κάθε γραφείο διαθέτει ένα e-mail.

Επειδή με την ίδια διαδικασία τα Φοροτεχνικά-Λογιστικά γραφεία εξυπηρετούν τους χιλιάδες πελάτες τους μέσω του TAXISNET και του ΙΚΑ.gr, όπου δεν χρειάζεται e-mail ανά πελάτη, για να λάβει το Φοροτεχνικό-Λογιστικό γραφείο κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα για λογαριασμό τους, παρακαλούμε, αν πράγματι θέλετε να εξυπηρετήσετε τις χιλιάδες των πολιτών, να αλλάξετε τον τρόπο εγγραφής στο σύστημα με τα προσωπικά e-mail, να ακολουθήσετε τον τρόπο του συστήματος του TAXISNET και του ΙΚΑ.gr, για να είναι ουσιαστικά χρηστικός ο τρόπος υποβολής των δηλώσεων του κτηματολογίου μέσω του internet.

 
 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο