Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα υπηρεσία εποπτείας της αγοράς προανήγγειλε ο Χ.Φώλιας

18 Ιούνιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Ακρίβεια και νέα μέτρα συζήτησαν σήμερα τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.
Νέα υπηρεσία εποπτείας της αγοράς προανήγγειλε ο Χ.Φώλιας

Ακρίβεια και νέα μέτρα συζήτησαν σήμερα τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Οι αρμόδιοι υπουργοί: Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας και Εμπορίου, Γιώργος Βλάχος, ενημέρωσαν για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών ελέγχων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, στο πλαίσιο της δέσμης των 41 μέτρων που έχουν ανακοινωθεί.

Όπως είπε ο Χ.Φώλιας προωθείται η σύσταση υπηρεσίας εποπτείας της αγοράς, η οποία θα εποπτεύεται από ειδική γραμματεία και θα έχει ελεγκτικές, κοστολογικές και τιμοληπτικές αρμοδιότητες, ώστε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση στην αγορά, να παρεμβαίνουμε εκεί που πρέπει και να επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις, όπου δεν υπάρχει συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ακόμα ότι η λειτουργία της υπηρεσίας θα επιδιωχθεί να γίνει το ταχύτερο δυνατόν, καθώς ο ρόλος της είναι σημαντικός, βρίσκεται στην καρδιά των μέτρων, που έχουν εξαγγελθεί και θα συνεισφέρει στην αποτελεσματική υλοποίησή τους.

Ερωτηθείς σχετικά με τις νέες αυξήσεις τιμολογίων στη ΔΕΗ, που ζήτησε ο κ. Αθανασόπουλος, ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι “Tο ακούσαμε, έχει όμως, ήδη, σχολιαστεί”.

Πηγή Ισοτιμία



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης