Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέα υπηρεσία εποπτείας της αγοράς προανήγγειλε ο Χ.Φώλιας

Ακρίβεια και νέα μέτρα συζήτησαν σήμερα τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Νέα υπηρεσία εποπτείας της αγοράς προανήγγειλε ο Χ.Φώλιας

Ακρίβεια και νέα μέτρα συζήτησαν σήμερα τα μέλη της Κυβερνητικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Οι αρμόδιοι υπουργοί: Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας και Εμπορίου, Γιώργος Βλάχος, ενημέρωσαν για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών ελέγχων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου, στο πλαίσιο της δέσμης των 41 μέτρων που έχουν ανακοινωθεί.

Όπως είπε ο Χ.Φώλιας προωθείται η σύσταση υπηρεσίας εποπτείας της αγοράς, η οποία θα εποπτεύεται από ειδική γραμματεία και θα έχει ελεγκτικές, κοστολογικές και τιμοληπτικές αρμοδιότητες, ώστε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε την πραγματική κατάσταση στην αγορά, να παρεμβαίνουμε εκεί που πρέπει και να επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις, όπου δεν υπάρχει συμμόρφωση με τη νομοθεσία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ακόμα ότι η λειτουργία της υπηρεσίας θα επιδιωχθεί να γίνει το ταχύτερο δυνατόν, καθώς ο ρόλος της είναι σημαντικός, βρίσκεται στην καρδιά των μέτρων, που έχουν εξαγγελθεί και θα συνεισφέρει στην αποτελεσματική υλοποίησή τους.

Ερωτηθείς σχετικά με τις νέες αυξήσεις τιμολογίων στη ΔΕΗ, που ζήτησε ο κ. Αθανασόπουλος, ο υπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι “Tο ακούσαμε, έχει όμως, ήδη, σχολιαστεί”.

Πηγή Ισοτιμία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο