Ειδήσεις Τεχνολογία

Κυκλοφορεί την Τρίτη η νέα έκδοση του Firefox

Η νέα έκδοση του Firefox έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Τρίτη, εμπεριέχοντας βελτιώσεις στην ασφάλεια, την ταχύτητα και τον σχεδιασμό του διάσημου browser.

Κυκλοφορεί την Τρίτη η νέα έκδοση του Firefox

Η νέα έκδοση του Firefox έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Τρίτη, εμπεριέχοντας βελτιώσεις στην ασφάλεια, την ταχύτητα και τον σχεδιασμό του διάσημου browser.

Μεταξύ των επιπλέον λειτουργιών, περιλαμβάνεται ένας νέος τρόπος αρχειοθέτησης των ιστοσελίδων που επισκέπτεται ο χρήστης, ενώ πλέον είναι εφικτή η επαναφορά ενός αρχείου που είχε διακοπεί την ώρα που κατέβαινε στον υπολογιστή.

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη επιτυχία του web-mail, ο Firefox θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέεται με το Yahoo mail του με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Είναι μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ενώ δεν υπάρχει πρόβλεψη για αντίστοιχη λειτουργία του Hotmail της Microsoft ή του Gmail της Google.

Τέλος, ο Firefox περιέχει μία νέα λειτουργία, η οποία δεν προειδοποιεί απλά τον χρήστη ότι μία ιστοσελίδα είναι επικίνδυνη, αλλά δεν του δίνει πρόσβαση. Η λίστα των επικίνδυνων ιστοσελίδων παρέχεται από την Google και το StopBadware.org, ένα πρόγραμμα του οποίου ηγούνται κορυφαίοι ακαδημαϊκοί του Χάρβαρντ και της Οξφόρδης.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες Associated Press
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο