Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Γ.Σ.Ε.Ε.: «Όλοι στο αυριανό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη»8/9/17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΣΕΕ-ΕΚΘ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΟ


Η ΓΣΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης της Συνομοσπονδίας στη ΔΕΘ, είχε συνάντηση σήμερα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη. Το προεδρείο της ΓΣΕΕ μαζί με τους εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, συζήτησαν με το σωματείο των εργαζομένων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με δεδομένο το γεγονός ότι η ΕΛΒΟ τελεί υπό εκκαθάριση εν λειτουργία, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα διασφάλισης όλων των θέσεων εργασίας, μέσα από τη διασφάλιση της ύπαρξης της εταιρείας και της ποιότητας των εργασιακών σχέσεων.

Η ΓΣΕΕ συνεχίζει το συντονισμό δράσης της με τις Ομοσπονδίες και τα Εργατικά κέντρα που ανήκουν στη δύναμη της, με στόχο τη μαζική και ενωτική συμμετοχή στο αυριανό Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Η Συνομοσπονδία, ενώνει τη φωνή διαμαρτυρίας της με ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία που συνεχίζει να στραγγαλίζεται από τις σκληρές και αδιέξοδες μνημονιακές πολιτικές.

Με κεντρικό σύνθημα "αδιαπραγμάτευτη η αξιοπρέπειά μας" συνεχίζουμε αγωνιστικά και μαχητικά για την κοινωνία με την κοινωνία, στους δρόμους του αγώνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο