Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα επ΄ αυτοφώρω να χρηματίζεται εφοριακός υπάλληλος της Β΄ ΔΟΥ Κατερίνης. Με εντολή του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνη Μπέζα, ο συγκεκριμένος εφοριακός, που συνελήφθη μετά από καταγγελία καταστηματάρχη της περιοχής, τέθηκε άμεσα εκτός υπηρεσίας.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ

Αθήνα, 12-06-2008

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα επ΄ αυτοφώρω να χρηματίζεται εφοριακός υπάλληλος της Β΄ ΔΟΥ Κατερίνης. Με εντολή του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνη  Μπέζα, ο συγκεκριμένος εφοριακός, που συνελήφθη μετά από καταγγελία καταστηματάρχη της περιοχής, τέθηκε άμεσα εκτός υπηρεσίας.

Ο Υφυπουργός ζήτησε από την αρμόδια Οικονομική Επιθεωρήτρια να επισκεφθεί τον επιτηδευματία φορολογούμενο που έκανε την καταγγελία και να τον ενημερώσει λεπτομερώς για τις ευεργετικές διατάξεις προστασίας του, που προβλέπονται από το Ν. 3610/2007 για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, για όσους καταγγέλλουν επίορκους εφοριακούς υπαλλήλους. Με τον συγκεκριμένο νόμο προβλέπεται , για όσους καταγγέλλουν φαινόμενα εκβιασμού, η απαλλαγή από προσαυξήσεις και πρόστιμα, η μη διενέργεια τακτικού φορολογικού ελέγχου για την τρέχουσα και τις δύο επόμενες φορολογικές χρήσεις, καθώς και η ολοκλήρωση του διενεργούμενου ελέγχου από υπαλλήλους άλλης ελεγκτικής Αρχής, υπό την εποπτεία της Οικονομικής Επιθεώρησης.

Αποτελεί βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής καθώς και φαινομένων διαφθοράς. Στο πλαίσιο αυτό είναι πολύτιμη  και η συμβολή των φορολογουμένων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο