Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Η διαιτησία δικαιώνει εργαζόμενους

Απόφαση διαιτησίας - σταθμό για την πορεία των αυξήσεων των μισθών εξέδωσε ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας για τις αμοιβές των εργαζομένων στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών

Η διαιτησία δικαιώνει εργαζόμενους
Απόφαση διαιτησίας - σταθμό για την πορεία των αυξήσεων των μισθών εξέδωσε ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας για τις αμοιβές των εργαζομένων στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών

Η απόφαση (του διαιτητή Χρ. Ιωάννου) δίδει σωρευτική αύξηση 1,2% πάνω από την ΕΓΣΣΕ (αύξηση 3,5% από 1/1/08 και 3,2% από την 1/9/08 για φέτος και 2,5% από 1/1/09 και 4% από 1/9/09, δηλ. σωρευτικά 13,2% έναντι 12% της ΕΓΣΣΕ).

Και αυτό με το αιτιολογικό ότι από τη σύναψη της Σύμβασης Εργασίας της ΓΣΕΕ και μετά «σημειώνονται τάσεις επιτάχυνσης του πληθωρισμού, με τη μεγαλύτερη αύξηση (10,3%) να καταγράφεται στις υπηρεσίες αρμοδιότητας της δημόσιας πολιτικής και κατά 6,6% σε τιμές προϊόντων».

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο