Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

ΖΕΠΟΣ & ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, “TAX FIRM OF THE YEAR”

Αθήνα, 05 Ιουνίου 2008 – Ο οργανισμός “International Tax Review” παρουσίασε στις 22 Μαΐου 2008, στο Λονδίνο, τα Ετήσια Ευρωπαϊκά Φορολογικά Βραβεία (Annual European Tax Awards) που απονέμονται ανά χώρα: “Tax Firm of the Year”, “Transfer Pricing firm of the Year” και “European Firms of the Year”.

ΖΕΠΟΣ & ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, “TAX FIRM OF THE YEAR”

Αθήνα, 05 Ιουνίου 2008 – Ο οργανισμός “International Tax Review” παρουσίασε στις 22 Μαΐου 2008, στο Λονδίνο, τα Ετήσια Ευρωπαϊκά Φορολογικά Βραβεία (Annual European Tax Awards) που απονέμονται ανά χώρα: “Tax Firm of the Year”, “Transfer Pricing firm of the Year” και “European Firms of the Year”.

Η δικηγορική εταιρεία ΖΕΠΟΣ & ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ εξελέγη από το “International Tax Review” ως “Tax Firm of the Year” για την Ελλάδα.

Η βράβευση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αφορά στο σύνολο των νομικών, φορολογικών και λογιστικών συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει η ΖΕΠΟΣ & ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ σε φυσικά πρόσωπα, εταιρείες και οργανισμούς που αναπτύσσουν επιχειρηματική ή κοινωφελή δραστηριότητα ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα.

Το Φορολογικό Τμήμα της ΖΕΠΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει ποιοτικές εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τομείς, όπως ο φορολογικός σχεδιασμός, η άμεση και έμμεση φορολογία με έμφαση σε θέματα Φορολογίας Εισοδήματος Νομικών & Φυσικών Προσώπων, Φόρου Προστιθέμενης Αξίας αλλά και Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων. Έχει υψηλή εξειδίκευση στη φορολογική μεταχείριση εταιρικών αναδιοργανώσεων, εξαγορών, συγχωνεύσεων αλλά και σύνθετων συναλλαγών στις περιοχές του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της ανάπτυξης ακινήτων. Τέλος  ασχολείται συστηματικά με φορολογικά περιστατικά που ανακύπτουν σε διασυνοριακό περιβάλλον καθώς και με τα ειδικά τελωνειακά καθεστώτα. Τέλος συμβουλεύει συστηματικά μεγάλες επιχειρήσεις σε όλα τα στάδια του φορολογικού τους ελέγχου, ενώ παράλληλα διαθέτει σημαντική εμπειρία στην επίλυση φορολογικών διαφορών ενώπιον των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο