Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ε.Φ.Κ.Α.: Απάντηση σε δημοσίευμα εφημερίδας ΒόλουΣχετικά με το Δημοσίευμα εφημερίδας του Βόλου «εκατοντάδες Βολιώτες στις μαύρες λίστες του ΙΚΑ για χρέη παρά την δικαστική τους δικαίωση», το Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών Μαγνησίας προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει σε «μαύρες λίστες του ΙΚΑ ούτε ένας Βολιώτης για χρέη παρά την δικαστική τους δικαίωση». Εξάλλου και το δημοσίευμα αυτοδιαψεύδεται. Από εκατοντάδες του τίτλου, στο κείμενο μειώθηκαν σε δεκάδες.

Μοναδική περίπτωση αποτελεί ο αντιπρόεδρος ΔΣ ανώνυμης εταιρείας ο οποίος αθωώθηκε από ποινικό δικαστήριο με την αιτιολογία ότι δεν ευθυνόταν ο ίδιος για την μη καταβολή των οφειλόμενων εισφορών, αλλά η ευθύνη βάραινε τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας. Η εταιρεία όμως εξακολουθεί να οφείλει τις εισφορές ενώ για τον εν λόγω Αντιπρόεδρο ουδέποτε ελήφθησαν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • Φορολογία κατοίκων εξωτερικού
Up
Close
Close
Κλείσιμο