Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρεμιέρα με άνοδο 17,06%.

Ακόμα μία εταιρία, η Entersoft, πέρασε το κατώφλι της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η Entersoft είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού για επιχειρήσεις και έχει επιδείξει μια σταθερή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της το 2002 μέχρι σήμερα.

Η Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρεμιέρα με άνοδο 17,06%.              
 
Ακόμα μία εταιρία, η Entersoft, πέρασε το κατώφλι της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η Entersoft είναι πρωτοπόρος στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού για επιχειρήσεις και έχει επιδείξει μια σταθερή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της το 2002 μέχρι σήμερα.

Η Εναλλακτική Αγορά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, είναι η νέα μας αγορά, στην οποία έχουμε ξεκινήσει να εντάσσουμε νέες, δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεγαλώσουν χωρίς να εξαρτώνται αποκλειστικά από τον τραπεζικό δανεισμό, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Η Entersoft εισήχθη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών με ιδιωτική τοποθέτηση, που πραγματοποιήθηκε στις 15 & 16 Μαΐου και συνολικά διατέθηκαν 366.000 μετοχές στην τιμή των ¤2,52 ανά μετοχή. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της εταιρίας ανέρχεται σε Euro 11,23 εκατομμύρια.


Σύμβουλος έκδοσης της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά είναι η Τράπεζα Κύπρου.

 
Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά, ο κύριος Σπύρος Ι. Καπράλος, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι η σημερινή αποτελεί μια μέρα – σταθμό στην εξέλιξη της Entersoft, ένα ορόσημο για την περαιτέρω ανάπτυξή της, που ελπίζουμε να συμβαδίσει με την επέκταση της Εναλλακτικής Αγοράς σε ακόμα περισσότερες εταιρίες.
Σας καλωσορίζω στην Εναλλακτική Αγορά και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην ευόδωση των αναπτυξιακών σας στόχων. Ελπίζω να είναι τόσο υψηλοί, ώστε σύντομα να σας έχουμε προσκεκλημένους, στην αίθουσα αυτή για την είσοδό σας στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών».


Από την πλευρά της Entersoft, ο κύριος Παντελής Νικολόπουλος, Πρόεδρος της εταιρίας, είπε: «Όντως η εισαγωγή της Entersoft στην Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό σταθμό για την ανάπτυξη της εταιρίας μας. Η Εναλλακτική Αγορά αποτελεί σημαντικό θεσμό για την ανάπτυξη δυναμικών νέων επιχειρήσεων όπως η Entersoft που εισάγεται σε λιγότερο από έξι χρόνια από την ίδρυσή της. Θα ήθελα να διαβεβαιώσω και εσάς αλλά και τους μετόχους μας ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να επιδιώκουμε την ανάπτυξη της εταιρίας μας και βέβαια την εισαγωγή της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου».
 
Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο