Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Διαθέσιμη η αίτηση επιδότησης εισιτηρίου για το νησί της Λέσβου - Αγροτική Εστία 2017ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ 2017


Στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ είναι ήδη διαθέσιμη η αίτηση επιδότησης εισιτηρίου για όσους επιλέξουν να κάνουν διακοπές στην Λέσβο με τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας.

Στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος που υλοποιεί φέτος για την Λέσβο, ο ΛΑΕ/ΟΓΑ επιδοτεί το κόστος μετακίνησης των δικαιούχων Κοινωνικού Τουρισμού από άλλες περιοχές της χώρας προς την Λέσβο, με 50 ευρώ για κάθε άτομο που καταβάλει ολόκληρο εισιτήριο και με 25 ευρώ για τα άτομα που καταβάλουν μειωμένο εισιτήριο.

Η απόδοση της επιδότησης μετακίνησης στον δικαιούχο θα πραγματοποιείται με την υποβολή αίτησης, υπόδειγμά της οποίας μπορεί να εκτυπωθεί από τον σύνδεσμο :
apps.ogaservices.gr/agrotiki_estia/aitisi_epid_ticket_lae.pdf.

Η ίδια αίτηση μπορεί να ανασυρθεί και από την διαδρομή www . oga .gr – Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Αγροτική Εστία – Αίτηση επιδότησης εισιτηρίου για το νησί της Λέσβου.

Η αίτηση θα συνοδεύεται από τα πρωτότυπα αποκόμματα των εισιτηρίων μετάβασης και επιστροφής προς και από το νησί της Λέσβου, αντίγραφο του δελτίου Κοινωνικού τουρισμού (στέλεχος για τον δικαιούχου) και φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου Τράπεζας από το οποίο θα προκύπτει ο IBAN του δικαιούχου. Η αίτηση θα αποστέλλεται στην Δ/νση της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ : Πατησίων 30-10170 ΑΘΗΝΑ.

Διευκρινίζεται ότι :

- η επιδότηση των 50€€ ή των 25€€ αντίστοιχα, αφορά το συνολικό κόστος μετάβασης και επιστροφής προς και από το νησί της Λέσβου και όχι απλής διαδρομής. Ως εκ τούτου θα πρέπει να προσκομίζονται τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής, διαφορετικά δεν θα αποδίδεται η επιδότηση μετακίνησης.

- η επιδότηση αφορά τους δικαιούχους που κατέχουν δελτίο κοινωνικού τουρισμού.

- τα παιδιά που δεν δικαιούνται τα ίδια δελτίο κοινωνικού τουρισμού δεν δικαιούνται την επιδότηση εισιτηρίου.

- το αντίγραφο του δελτίου κοινωνικού τουρισμού (στέλεχος για τον δικαιούχο) πρέπει να είναι σφραγισμένο από την επιχείρηση-κατάλυμα στο οποίο διέμειναν ο/οι δικαιούχος/οι.

- στην περίπτωση οικογενειών, υποβάλλεται μια αίτηση που συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά για όλα τα μέλη της.

Από Διοίκηση ΟΓΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο