Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Παράταση του χρόνου υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρήσεων ιαματικών πηγών στο πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2017Αθήνα, 2-8-2017
Αρ. Πρωτ. : 6892

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ 7-8-2017 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΕ/ΟΓΑ ΕΤΟΥΣ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ


Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) παρατείνει την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρήσεων ιαματικών πηγών στο πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού μέχρι 7-8-2017.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού, οργανώνει και πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού σε όλους τους νομούς της χώρας. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι 4.000 συνταξιούχοι του ΟΓΑ που έχουν υπαχθεί στον ΕΦΚΑ, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων του Λογαριασμού Ανασφαλίστων Υπερηλίκων του άρθρου 1 του Ν. 1296/1982, όπως ισχύει, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν μέχρι και 5 απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών, παράλληλα με τις διακοπές τους (μέχρι 5 διανυκτερεύσεις) σε συμβεβλημένο τουριστικό κατάλυμα.

Οι συνταξιούχοι που υπέβαλαν αιτήσεις έχουν ήδη κληρωθεί και ο σχετικός κατάλογος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr –κληρωθέντες δικαιούχοι.

Επειδή οι ενδιαφερόμενες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιχειρήσεις (ιαματικές πηγές- υδροθεραπευτήρια) δεν είχαν τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση βεβαίωσης συνδρομής προϋποθέσεων λειτουργίας τους, στο Υπουργείο Τουρισμού, που είναι απαραίτητο δικαιολογητικό προκειμένου να μετέχουν στο πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού ΛΑΕ/ΟΓΑ ,κρίθηκε σκόπιμο, μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Τουρισμού, να δοθεί παράταση στην υποβολή των αιτήσεων.

Η Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής των επιχειρήσεων θα υποβάλλεται σε έντυπη μορφή, (υπόδειγμα υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr- προγράμματα Αγροτικής Εστίας), με τα συνοδευτικά δικαιολογητικά, υπογεγραμμένη νομίμως, ταχυδρομικά ή ιδιοχείρως μέχρι την 7-8-2017 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου ή αρ. πρωτ. εισερχομένου ΟΓΑ) στην κατωτέρω διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (ΟΓΑ), ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, Πατησίων 30, 101 70 ΑΘΗΝΑ.


Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής θα αναρτηθεί, στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr.

Ο Διοικητής
Στυλιανός Η. Πλιάκης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο