Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

71 Κατασχέσεις από ελέγχους για το παραεμπόριο

Από 16.5.2008 έως 29.5.2008 στο πλαίσιο της οργάνωσης και λειτουργίας μικτών κλιμακίων ελέγχου από τους συναρμόδιους φορείς για την πάταξη του παραεμπορίου, διενεργήθηκαν, στην περιοχή της Αθήνας, 358 έλεγχοι.

Γενική Γραμματεία Εμπορίου


Αθήνα, 2 Ιουνίου 2008
71 Κατασχέσεις από ελέγχους για το παραεμπόριο

Από 16.5.2008 έως 29.5.2008 στο πλαίσιο της οργάνωσης και λειτουργίας μικτών κλιμακίων ελέγχου από τους συναρμόδιους φορείς για την πάταξη του παραεμπορίου, διενεργήθηκαν, στην περιοχή της Αθήνας, 358 έλεγχοι.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων τα μικτά κλιμάκια προχώρησαν σε 71 κατασχέσεις διαφόρων εμπορευμάτων (γυαλιά ηλίου, CD, DVD, αρώματα, τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα, ρολόγια, κοσμήματα κτλ)

Έγινε μάλιστα και μία (1) προσαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ λόγω κατοχής μεγάλης ποσότητας παράνομων προϊόντων.


Αξίζει να σημειωθεί ότι με απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Βλάχου προς όλους τους Δήμους, οι έλεγχοι επεκτείνονται σε όλη την χώρα. Στην απόφαση ορίζεται α) ότι την ευθύνη συγκρότησης και συντονισμού των κλιμακίων θα έχει ο οικείος Δήμος, β) η σύνθεση των κλιμακίων (φορείς προέλευσης), γ) ο τρόπος απόσυρσης των προϊόντων του παράνομου εμπορίου, η μεταφορά και η καταστροφή τους, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και δ) οι αποδέκτες των καταγγελιών, για όσους επιθυμούν να δίνουν στοιχεία.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο