Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύλλογος εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Νομού Δωδεκανήσου: «Το μεροκάματο του τρόμου»

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Γ.ΜΑΥΡΟΥ 2 - 851 132 ΡΟΔΟΣ · ΤΗΛ.-ΦΑΞ 22410-27748 · Ρόδος, 24.07.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ


Το περιστατικό με τους συναδέλφους εφοριακούς του συλλόγου μας, στο νησί της "Αποκαλύψεως" στην Πάτμο, ήρθε "εκκωφαντικά" να προστεθεί στα καθημερινά φαινόμενα βίας και εκφοβισμού, που αντιμετωπίζουμε κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των προληπτικών ελέγχων.

Θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε φορολογούμενο και επιχείρηση, ότι οι εφοριακοί υπάλληλοι είναι εργαζόμενοι που εκτελούν τα καθήκοντα τους.

ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ :

• Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να υπάρξει ουσιαστική υποστήριξη, ασφάλεια και νομική θωράκιση κατά την διάρκεια των προληπτικών ελέγχων; Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εργαζόμενοι με οικογένειες και ζούμε καθημερινά "ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ......."

• Ως εργαζόμενοι της Α.Α.Δ.Ε. δίνουμε καθημερινά σε 24ώρη βάση τον αγώνα, ενάντια στη φοροδιαφυγή, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον, μέσα σε αντίξοες συνθήκες και με παροχή ελλιπών μέσων.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι την μάχη κατά της φοροδιαφυγής, θα πρέπει να τη δώσουμε μαζί με όλη την κοινωνία, γιατί είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους και όλες. Δυστυχώς έχουμε μείνει μόνοι και η προσπάθεια αυτή εάν δεν είναι συλλογική θα αποτύχει και δεν θα οφείλεται σε εμάς. Η Ευθύνη της Α.Α.Δ.Ε. και της πολιτικής ηγεσίας πρέπει να εστιαστεί στα παραπάνω.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ
τα φαινόμενα εκφοβισμού και βίας κατά των συναδέλφων μας,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
από την Πολιτική Ηγεσία, το Υπουργείο Οικονομικών και την Α.Α.Δ.Ε.:
• ουσιαστική υποστήριξη, ασφάλεια και νομική θωράκιση στο έργο μας,
• παροχή των απαιτούμενων εργαλείων για την εκτέλεση των καθηκόντων μας,
• απόσυρση της "δαμόκλειας σπάθης" της αστικής και ποινικής ευθύνης των ελεγκτών (ν.4342/2015) η οποία δυσχεραίνει το ελεγκτικό μας έργο.

Τέλος εμείς οι εφοριακοί Δωδεκανήσου, αλλά και όλοι οι συνάδελφοι σε όλη την επικράτεια, δηλώνουμε ότι παρά τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες μας, τις δύσκολες ευρύτερες συνθήκες και τα φαινόμενα βίας και εκφοβισμού, θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον με όλες τις δυνάμεις μας, αλλά παράλληλα ζητάμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, προασπίζοντας την εργασία και την αξιοπρέπεια μας!!!.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΒΟΛΟΣ ΘΩΜΑΣ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης