Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συμφωνίες της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. για προμήθεια μηχανημάτων POSΑθήνα 11/7/2017
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι:
 
Η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. παράλληλα με την συμφωνία του Ο.Ε.Ε. με την τράπεζα EUROBANK, και σε συνεργασία με τη Π.Ο.Φ.Ε.Ε., κρίνοντας ότι η τελική επιλογή για την απόκτηση του POS ανήκει στο συνάδελφο Λ/Φ , προχώρησε σε συμφωνία με την Alpha Bank και την Εθνική Τράπεζα σχετικά με την προμήθεια pos με ευνοϊκότερους όρους για τα μέλη της.
           
Στα παρακάτω link θα βρείτε όλες τις προσφορές:
 
1. Προσφορά για τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος από την τράπεζα Eurobank
http://www.efeea.gr/images/banners/sumfonia.pos.oee.eurobank.4.16.pdf
 
2. Προσφορά για τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. από την Alpha Bank
http://www.efeea.gr/images/banners/protasi.pos.alpha.6_17.pdf
 
3. Προσφορά για τα μέλη της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. από την Εθνική Τράπεζα
http://www.efeea.gr/images/banners/protasi.pos.ethniki.6.7.pdf
 

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Τσαμόπουλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο