Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

SingularLogic: Επιστροφή στα κέρδη το πρώτο τρίμηνο

Σημαντική αύξηση των κερδών της ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο ο όμιλος SingularLogic. Ειδικότερα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 39,7 % και ανήλθε σε 22,1 εκ. Ευρώ έναντι των 15,8 εκ. Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007.

SingularLogic: Επιστροφή στα κέρδη το πρώτο τρίμηνο
Σημαντική αύξηση των κερδών της ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο ο όμιλος SingularLogic.

Σημαντική αύξηση των κερδών της ανακοίνωσε για το πρώτο τρίμηνο ο όμιλος SingularLogic. Ειδικότερα,  ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 39,7 % και ανήλθε σε 22,1 εκ. Ευρώ έναντι των 15,8 εκ. Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007.

Τα ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων Τόκων και Αποσβέσεων (EBITDA) εξαπλασιάστηκαν και ανήλθαν σε 4,3 εκ. Ευρώ έναντι 0,7 εκ. Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007.

Τα Ενοποιημένα Κέρδη προ Φόρων (ΕΒΤ) βελτιώθηκαν κατά 4,1 εκ Ευρώ και διαμορφώθηκαν σε 3 εκ. Ευρώ έναντι ζημιών (1,1 εκ.) Ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007.

Τα αποτελέσματα μετά από φόρους μετά φόρων επίσης βελτιώθηκαν κατά 2,5 εκ. Ευρώ και ανήλθαν σε 1,1εκ Ευρώ.

Ταυτόχρονα, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2008 εμπλουτίστηκε περαιτέρω το υπόλοιπο ανεκτέλεστων έργων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και συνεχίστηκε η ενδυνάμωση της εγκατεστημένης βάσης με νέες ενεργοποιήσεις λογισμικού. Σημαντική ήταν και η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου που απαρτίζεται πλέον από 805 εργαζόμενους υψηλής και συνεχώς διευρυνόμενης τεχνικής κατάρτισης σε ένα ευρύτατο φάσμα τεχνολογιών και λύσεων. Αυτή η έμφαση στην τεχνογνωσία και την αποτελεσματική εφαρμογή της σε έργα πελατών μας, μας χάρισε και σημαντικές διεθνείς αναγνωρίσεις όπως το "Oracle EE & CIS Partner of the Year 2008 - Enterprise Application Partner Award" και το "ΙΒΜ Business Partner Sales Leadership Achievement Award, IBM Retail Store Solutions 2007 - Europe".


Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο