Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συμφωνία του Ο.Ε.Ε. με τη Eurobank για την προμήθεια μηχανημάτων (POS) για τα μέλη του και τους λογιστές - φοροτεχνικούς - ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 31 Ιουλίου 2017


Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας προχώρησε σε συμφωνία με την τράπεζα Eurobank, μετά από έρευνα αγοράς που διενήργησε μεταξύ των συστημικών τραπεζών της χώρας μας, για τη συλλογή προσφορών σχετικά με την προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση μηχανημάτων υποδοχής πιστωτικών καρτών (POS) με ευνοϊκότερους όρους για τα μέλη του και τους λογιστές – φοροτεχνικούς.

Δικαιούχοι της προσφοράς είναι:

Οι επιτηδευματίες, μέλη του ΟΕΕ οι οποίοι είναι οικονομικά ενήμεροι και οι ενεργοί λογιστές - φοροτεχνικοί, οι οποίοι έχουν υποβάλει την προβλεπόμενη ΥΔ από τον Ν. 4093/2012 για το έτος 2016, επιδεικνύοντας στα κατά τόπους υποκαταστήματα της Eurobank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την επαγγελματική τους ταυτότητα ή την ταυτότητα μέλους του ΟΕΕ.

Το ΟΕΕ προχώρησε στη συγκεκριμένη συμφωνία ικανοποιώντας χιλιάδες αιτήματα ελεύθερων επαγγελματιών, μελών του και λογιστών - φοροτεχνικών, για ευνοϊκότερους όρους προμήθειας των μηχανημάτων POS, καθώς πλέον ρευστότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ουσιαστικά δεν υπάρχει.

Αναλυτικά τους όρους της συμφωνίας προς όφελος των μελών και των λογιστών – φοροτεχνικών θα τους βρείτε στην επισυναπτόμενη προσφορά της τράπεζας.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά.

Καταληκτική ημερομηνία προσφοράς: 31 Ιουλίου 2017
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο