Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Α. Πετρόπουλος: «140 εκατομμύρια ευρώ το πλεόνασμα του Ε.Φ.Κ.Α. μέχρι τον Ιούνιο. Λιγότεροι κατά 7.000 είναι οι υπάλληλοι των Φ.Κ.Α. από το 2010»


Σε επίκαιρες ερωτήσεις των Βουλευτών κ.κ. Π. Μηταράκη, Β. Κεγκέρογλου και Εύης Χριστοφιλοπούλου σχετικά με τις καθυστερήσεις στην απονομή των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης, απάντησε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Αν. Πετρόπουλος.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν εκδοθεί περισσότερες συντάξεις από τους 8.000 υπάλληλους των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπάρχουν σήμερα, έναντι των περίπου 15.000 υπαλλήλων που υπήρχαν το 2010 και πως το πλεόνασμα του Ε.Φ.Κ.Α., μέχρι και τον Ιούνιο του 2017, ανέρχεται στα 140 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης ο κ. Υφυπουργός ανέφερε πως το 90% των αγροτών καταβάλλουν τις εισφορές τους κάθε μήνα στον Ε.Φ.Κ.Α.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο