Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Α. Πετρόπουλος: «140 εκατομμύρια ευρώ το πλεόνασμα του Ε.Φ.Κ.Α. μέχρι τον Ιούνιο. Λιγότεροι κατά 7.000 είναι οι υπάλληλοι των Φ.Κ.Α. από το 2010»


Σε επίκαιρες ερωτήσεις των Βουλευτών κ.κ. Π. Μηταράκη, Β. Κεγκέρογλου και Εύης Χριστοφιλοπούλου σχετικά με τις καθυστερήσεις στην απονομή των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης, απάντησε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος Αν. Πετρόπουλος.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως έχουν εκδοθεί περισσότερες συντάξεις από τους 8.000 υπάλληλους των φορέων κοινωνικής ασφάλισης που υπάρχουν σήμερα, έναντι των περίπου 15.000 υπαλλήλων που υπήρχαν το 2010 και πως το πλεόνασμα του Ε.Φ.Κ.Α., μέχρι και τον Ιούνιο του 2017, ανέρχεται στα 140 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης ο κ. Υφυπουργός ανέφερε πως το 90% των αγροτών καταβάλλουν τις εισφορές τους κάθε μήνα στον Ε.Φ.Κ.Α.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο