Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Η SoftOne επεκτείνεται στην Κύπρο
Η SoftOne επεκτείνεται στην Κύπρο

Ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση της στρατηγικής επέκτασης και διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της, πραγματοποίησε η SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), προχωρώντας στην ίδρυση θυγατρικής εταιρείας στην Κύπρο.

Συμπληρώνοντας ήδη 4 χρόνια εξαιρετικά επιτυχούς λειτουργίας των γραφείων της στη Ρουμανία, η εταιρεία ενισχύει σημαντικά τη θέση της στη ΝΑ Ευρώπη, διαμορφώνοντας ένα ισχυρό δίκτυο εξυπηρέτησης στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Δεδομένων των σημαντικών προοπτικών ανάπτυξης της οικονομίας, καθώς και της πολυπληθούς παρουσίας επιχειρήσεων ελληνικών συμφερόντων στην περιοχή, η SoftOne φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ισχυρό εταίρο των εγχώριων, ελληνικών και λοιπών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά της Κύπρου.

Η νέα εταιρεία φέρει την επωνυμία SoftOne Technologies Ltd και βρίσκεται ήδη σε πλήρη λειτουργία, με σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λεμεσό και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, εγγυώμενη την παροχή λύσεων και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας στην τοπική αγορά. Παράλληλα, σε λειτουργία βρίσκεται και η ιστοσελίδα της εταιρείας www.softone.com.cy, παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τα συστήματα ERP/CRM, τις Cloud υπηρεσίες και τις λύσεις Enterprise Mobility της SoftOne.

Τα γραφεία της εταιρείας εδράζονται στη διεύθυνση: Νικολάου Γκύζη 2 και Αρχ. Μακαρίου III, Κυπριανού Business Center (1ος όροφος), 3060, Λεμεσός. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: +357 25 561356, ή τη διεύθυνση email: [email protected].Σχετικά με τη SoftOne: Η SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia (συμφερόντων Πάνου Γερμανού), ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική και επιλεγμένες διεθνείς αγορές, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 15.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Παράλληλα, διαθέτει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και τη Ρουμανία για την προώθηση των δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η SoftOne κατέχει ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά παροχής λύσεων μηχανογράφησης στο Cloud, με περισσότερες από 2.500 εγκαταστάσεις. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με:  κα Ελευθερία Βασιλείου, τηλ: 211 1022276, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο