Αποτελέσματα live αναζήτησης

Α. Παπανάτσιου: «Αύριο οι αποφάσεις για την παράταση των δηλώσεων» - Video

27 Ιούνιου 2017 Σχόλια
Α. Παπανάτσιου: «Αύριο οι αποφάσεις για την παράταση των δηλώσεων» - Video
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, άφησε η Υφυπουργός Οικονομικών. Αύριο αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η Κατερίνα Παπανάτσιου, καθώς λίγες μέρες πριν από την εκπνοή της αρχικής προθεσμίας, περίπου 2 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις δεν έχουν υποβληθεί, ενώ -όπως είπε- υπάρχουν κατηγορίες φορολογουμένων, όπως οι αγρότες, που για αντικειμενικούς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να υποβάλλουν έγκαιρα τη δήλωσή τους.

Σ ό,τι αφορά στα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, δήλωσε ότι έχει υπογραφεί η παράταση για την τακτοποίησή τους, ενώ μετά τις 14 Ιουλίου που λήγει η προθεσμία θα επιβληθούν μειωμένα πρόστιμα.

Χωρίς καμία περικοπή, θα καταβληθεί στο τέλος του μήνα το επίδομα θέρμανσης, είπε η κ. Παπανάτσιου, η οποία εξέφρασε την ικανοποίησή της και για την πορεία εσόδων, καθώς το πρώτο 5μηνο του έτους παρουσιάζεται πλεόνασμα 240 εκατομμυρίων ευρώ (17,9 δις σύνολο εσόδων).

Η υφυπουργός Οικονομικών μίλησε στην Πρωινή Ζώνη και για τη φοροδιαφυγή, την ηλεκτρονική τιμολόγηση, το ακατάσχετο, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, τον ΕΝΦΙΑ, τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, τις ρυθμίσεις δόσεων και το επόμενο βήμα που είναι η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το TAXIS.

Πηγή: ΕΡΤ1


Δείτε το σχετικό video:





Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης