Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Αίτημα Λ.Σ.Α. για παράταση προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων και δηλώσεων Πόθεν ΈσχεςΑθήνα, 22 Ιουνίου 2017

ΘΕΜΑ : «Αίτημα παράτασης προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων και δηλώσεων Πόθεν Έσχες»

Αξιότιμοι κύριοι,

Δεδομένου ότι το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία που άνοιξε το σύστημα για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2017 μέχρι και τις 30/06 είναι λιγότερο από 3 μήνες,

το σύστημα για ακόμα μία χρονιά παρουσιάζει προβλήματα, όπως αδυναμία αποθήκευσης ή οριστικοποίησης δηλώσεων και μη προβολή στοιχείων φορολογουμένων, οι κωδικοί για το έντυπο Ν δεν είχαν τροποποιηθεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο αριθμός των δηλώσεων που μένουν να υποβληθούν είναι μεγάλος και φυσικά, η παράταση της προθεσμίας δεν επιφέρει καμία απολύτως καθυστέρηση  στα έσοδα του κράτους

αιτούμαστε

την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων τουλάχιστον έως 28/07/2017.

Επιπλέον κρίνεται αναγκαία η νέα παράταση υποβολής των δηλώσεων «Πόθεν Έσχες» έως 28/07/2017, για τις οποίες είχε δοθεί το χρονικό διάστημα έως 30/06, εφόσον το διάστημα αυτό δεν επαρκεί, καθώς μέχρι και σήμερα το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα των εκκρεμών αιτήσεων ακύρωσης.

Σε αναμονή της ανακοίνωσής σας.

Με τιμή
το Δ.Σ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο