Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνήλθε εχθές στα κεντρικά γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου η πρόσφατα εκλεγμένη Κεντρική Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. και προχώρησε στην εκλογή του νέου Προεδρείου.

ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συνήλθε εχθές στα κεντρικά γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου η πρόσφατα εκλεγμένη Κεντρική Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. και προχώρησε στην εκλογή του νέου Προεδρείου.

Πιο συγκεκριμένα, στις θέσεις του προεδρείου εκλέχθηκαν οι :

-Πρόεδρος:  Πελοπίδας Καλλίρης

-Α Αντιπρόεδρος:  Παρασκευάς Γιαννοπουλος

-ΒΑντιπρόεδρος :  Κωνσταντινός Ταγγίρης

-Γραμματέας: Παναγιώτης Αλεβιζάκης

-Οικονομικός Επόπτης: Ευφροσύνη Καραγιάννη

Μετά την εκλογική διαδικασία, ο νέος Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσε  μεταξύ  άλλων  τα εξής:

« Ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος δράσης και διαλόγου για τα προβλήματα των οικονομολόγων.

Με κοινή προσπάθεια όλων και με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προωθήσουμε ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας.

Σ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει καμία και κανένας, για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει.»
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο