Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ξεπέρασε τα 120 δολάρια το αργό (Ανανέωση)

6 Μάιου 2008 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των αναλυτών για άνοδο του αργού πετρελαίου άνω των 120 δολαρίων Τα 120 δολάρια ξεπέρασε στην αγορά της Νέας Υόρκης η τιμή του αργού, φτάνοντας τα 120,36 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά, έπειτα από ανησυχίες για μείωση της παραγωγής εξαιτίας προβλημάτων στη Νιγηρία.
Ξεπέρασε τα 120 δολάρια το αργό (Ανανέωση)

Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των αναλυτών για άνοδο του αργού πετρελαίου άνω των 120 δολαρίων
Τα 120 δολάρια ξεπέρασε στην αγορά της Νέας Υόρκης η τιμή του αργού, φτάνοντας τα 120,36 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά, έπειτα από ανησυχίες για μείωση της παραγωγής εξαιτίας προβλημάτων στη Νιγηρία.

Ειδικότερα, η Royal Dutch Shell αποφάσισε να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου μετά από στρατιωτικές επιθέσεις Νιγηριανών ανταρτών. Την ίδια στιγμή, σχόλια από Ιρανούς ηγέτες για το επικείμενο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας έχει προκαλέσει έντονη φημολογία για ευρύτερη σύρραξη στη Μέση Ανατολή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Μπρεντ που διαπραγματεύεται στα 117,890 δολάρια, με άνοδο 3,3 δολαρίων από το κλείσιμο της Παρασκευής.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα ελαφρά υποχώρηση παρουσίασαν οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, μετά την ενίσχυσή τους σχεδόν κατά τέσσερα δολάρια την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη.

Στην αγορά της Σιγκαπούρης, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Ιουνίου υποχωρούσε το πρωί κατά 13 σεντς στα 116,19 δολάρια το βαρέλι από τα 116,32 δολάρια που έκλεισε στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή.

www.kathimerini.gr



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης