Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ξεπέρασε τα 120 δολάρια το αργό (Ανανέωση)

Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των αναλυτών για άνοδο του αργού πετρελαίου άνω των 120 δολαρίων Τα 120 δολάρια ξεπέρασε στην αγορά της Νέας Υόρκης η τιμή του αργού, φτάνοντας τα 120,36 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά, έπειτα από ανησυχίες για μείωση της παραγωγής εξαιτίας προβλημάτων στη Νιγηρία.

Ξεπέρασε τα 120 δολάρια το αργό (Ανανέωση)

Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις των αναλυτών για άνοδο του αργού πετρελαίου άνω των 120 δολαρίων
Τα 120 δολάρια ξεπέρασε στην αγορά της Νέας Υόρκης η τιμή του αργού, φτάνοντας τα 120,36 δολάρια το βαρέλι για πρώτη φορά, έπειτα από ανησυχίες για μείωση της παραγωγής εξαιτίας προβλημάτων στη Νιγηρία.

Ειδικότερα, η Royal Dutch Shell αποφάσισε να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου μετά από στρατιωτικές επιθέσεις Νιγηριανών ανταρτών. Την ίδια στιγμή, σχόλια από Ιρανούς ηγέτες για το επικείμενο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας έχει προκαλέσει έντονη φημολογία για ευρύτερη σύρραξη στη Μέση Ανατολή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Μπρεντ που διαπραγματεύεται στα 117,890 δολάρια, με άνοδο 3,3 δολαρίων από το κλείσιμο της Παρασκευής.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα ελαφρά υποχώρηση παρουσίασαν οι τιμές του πετρελαίου στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, μετά την ενίσχυσή τους σχεδόν κατά τέσσερα δολάρια την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη.

Στην αγορά της Σιγκαπούρης, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Ιουνίου υποχωρούσε το πρωί κατά 13 σεντς στα 116,19 δολάρια το βαρέλι από τα 116,32 δολάρια που έκλεισε στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή.

www.kathimerini.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο