Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δεν απαλλάσσονται από την καταβολή διοδίων οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Σερρών που εργάζονται στο τελωνείο του Προμαχώνα.
Ελεύθερη διέλευση των υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Σερρών που εργάζονται στο τελωνείο του Προμαχώνα

Με έγγραφο που κατέθεσε στην βουλή η Εγνατία Οδός απάντησε στην επίκαιρη ερώτηση στην βουλή του Βουλευτή  κ. Αναστάσιου Μεγαλομύστακα σχετικά με την ελεύθερη διέλευση των υπαλλήλων της ΔΟΥ Σερρών που εργάζονται στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Η απάντηση :
Σε απάντηση επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Αναστάσιος Μεγαλομύστακας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών, Οικονομικών - Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ΔΝΣγ/οικ.35503/ΦΝ (ΦΕΚ 1436/Β/25-05-2016), καθορίστηκαν τα τέλη διοδίων στο τμήμα του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Α/Κ Λαγκαδά - Μεθοριακός Σταθμός Προμαχώνα.
Στο άρθρο 5, παραγ. 7 του παραπάνω ΦΕΚ (Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής διοδίων), αναφέρονται οι ομάδες εκείνες που τα οχήματα τους απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής διοδίων.
Για τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Σερρών δεν ελήφθη μέριμνα να απαλλάσσονται από την καταβολή του αντιτίμου των διοδίων, διότι δε αντίτιμο των διοδίων τους παρέχεται από την υπηρεσία τους μαζί με τα υπόλοιπα έξοδα μετακίνησής τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο