Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Μεταπτυχιακό: MBA-ΛογιστικήΠρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος φοιτητών στα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) προσφέρει, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, 90 θέσεις, για κάθε ένα από τα παρακάτω Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών:

• Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων με κατεύθυνση τη Λογιστική (MBA in Accounting) http://www.mba-accounting.econ.uoa.gr/·

• Διοικητική Επιχειρήσεων και Τραπεζών (Master of Business and Bank Administration - ΜΒΑ) http://www.mba-ba.econ.uoa.gr/.


Τα προγράμματα προσφέρονται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και απευθύνονται κυρίως σε εργαζομένους και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, καθώς λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα και εφαρμόζουν σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης (blended learning), ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών (full time - part time, 24-48 μήνες) και έχουν προσιτό κόστος (1.000 ευρώ ανά Θεματική Ενότητα περιλαμβανομένων και των βιβλίων). Ειδικότερα:

> Η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μικτή ή συνδυαστική εκπαιδευτική διαδικασία (blended learning), η οποία συνδυάζει την συμβατική εκπαιδευτική διαδικασία της διδασκαλίας σε αίθουσα, με την χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

> Η έναρξη των σπουδών για τα παραπάνω προγράμματα θα γίνει το Φθινόπωρο του 2017.

> Η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Ελληνική. Η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι σημαντική για την παρακολούθηση των προγραμμάτων.

> Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι κατ' ελάχιστον 2 χρόνια

> Το συνολικό κόστος των προγραμμάτων ανέρχεται στα 5.000€ (1.000€χ5). Το κόστος κάθε Θεματικής Ενότητας ανέρχεται σε 1.000€ περιλαμβανομένων και των βιβλίων.
 
Τα προγράμματα δέχονται αιτήσεις εγγραφής μέχρι τις 16 Ιουλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τα προγράμματα και τον τρόπο εγγραφής των υποψηφίων φοιτητών σε αυτά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα των προγραμμάτων http://www.mba- ba.econ.uoa.gr/ και http://www.mba-accounting.econ.uoa.gr/ ή να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα 210-3689453 και 210-3689486.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο